Monday, March 3, 2014

معاون دادستان: ادعای وزیر ارشاد در مورد فیس بوک کذب است

 اخیراً  علی جنتی  وزیر فرهنگ ارشاد اسلامی دولت روحانی گفته است که دوران  کنترل سانسور  3 دهه ی بیش سپری شده   چون اکنون   فیس بوک در ایران  4 میلیون نفر کاربر ایرانی دارد و بیش از 70% تهرانی ماهواره  تماشا می کنند وخواهان رفع فیلتر فیس بوک شده است . ولی چون  دستگاه قضاییه  35 سال است بطور دربست در اختیارر هبر وارگان های اطلاعاتی –امنیتی- پاسداری  است  .  به خصوص  پس از اینکه  نامزدان ریاست  جمهوری باندهای مدعی اصول گرا صحنه ی نمایش انتخابات ریاست جمهوری 24 خرداد 92 را  به رقیب  خود حسن روحانی  با حمایت رفسنجانی واگذار کردند .  بنابراین پس از آن برای جبران شکست  شان  از سیاست  گاز انبری افزایش اعدام ها به خصوص در ملأ عام و   موازی  آن سانسور   مطبوعات  و فیس بوک استفاده  می کنند  تا فشار علیه  ی دولت روحانی  را  دنبال کنند  . برای همین است تا نظر وزیر فرهنگ  و ارشاد پیرامون رفع فیلتر فیس بوک داده  شد در جا از سوی عبدالصمد خرم آبادی معاون دادستان پاسخ کوبنده داده شده است چون وی مدعی شده  ادعای وزیر ارشاد مبنی بر اینکه فیس بوک 4 میلیون کاربر ایرانی دارد کذب است و تبلیغ نابجا برای این سایت صهیونیستی محسوب می شود همچنین  این  دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در پاسخ به این سؤال که «آیا تبلیغ دسترسی به سایت‌های فیلتر شده مانند فیس‌بوک جرم است یا خیر؟» اظهار داشته  فیس بوک یک شبکه اجتماعی است که محتویات مستهجن فراوانی دارد و طبق بند 1 ماده 15 قانون جرایم رایانه‌ای تشویق و ترغیب کاربران به دسترسی به محتوای مستهجن جرم محسوب می شود.
بهرحال با توجه  به سیاست سرکوب وسانسور  در داخل کشور  می بایست   ایرانیان برون مرز برای رفع فیلتر فیس بوک از طریق شبکه های مجازی اجتماعی اطلاع رسانی و روشنگری  کنند . لذا می طلبد که  مسئولین محترم سایت بالاترین در این راستا فعال شوند و تلاش کنند هرگونه موانعی در راستای اطلاع رسان و روشن گری اعمال سانسور وفیلتر  که در ایران می شود نه اینکه  در این رابطه  درشبکه ی مجازی اطلاع رسانی بالاترین  روشن گری و اطلاع رسانی شود که هرگونه خط قرمزی در بالاترین وجوددارد برداشته شود .12 اسفند -92
فرارو: معاون قضایی دادستان کل کشور گفت: کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه هیچ تصمیمی در خصوص رفع فیلتر فیس بوک نگرفته و برنامه ای هم برای رفع فیلتر آن ندارد.دکتر عبدالصمد خرم آبادی معاون قضایی دادستان کل کشور در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه هیچ تصمیمی در خصوص رفع فیلتر فیس بوک نگرفته و برنامه‌ای هم برای رفع فیلتر آن ندارد.وی ادامه داد:  آنچه آقای جنتی در مورد رفع فیلتر فیس‌بوک اعلام کرده‌اند آمال و آرزوهای خودشان است و ارتباطی به تصمیمات و برنامه‌های کارگروه ندارد. به نظر من مسأله فیس‌بوک خیلی کم‌اهمیت‌تر از آن است که وزیر محترم ارشاد این همه از جایگاه خود برای تبلیغ آن هزینه کند.
تاریخ انقضای فیس‌بوک نزدیک است
معاون قضایی دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: تاریخ انقضای فیس‌بوک نزدیک است و این سایت به تدریج کاربران خود را از دست می دهد و ریزش کاربران فیس بوک به قدری جدی است که مدیر آن برای جلوگیری از ورشکستگی آن دست به دامن «واتس آپ» شده و اپلیکیشن واتس اپ را 19 میلیارد دلار خریداری کرده است.خرم‌آبادی گفت:  ادعای وزیر ارشاد مبنی بر اینکه فیس بوک 4 میلیون کاربر ایرانی دارد کذب است و تبلیغ نابجا برای این سایت صهیونیستی محسوب می شود.
تشویق و ترغیب کاربران به دسترسی به محتوای مستهجن جرم است
دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در پاسخ به این سؤال که «آیا تبلیغ دسترسی به سایت‌های فیلتر شده مانند فیس‌بوک جرم است یا خیر؟» اظهار داشت: فیس بوک یک شبکه اجتماعی است که محتویات مستهجن فراوانی دارد و طبق بند 1 ماده 15 قانون جرایم رایانه‌ای تشویق و ترغیب کاربران به دسترسی به محتوای مستهجن جرم محسوب می شود.معاون دادستان کل کشور اظهار داشت: هم اکنون شبکه‌های اجتماعی متعددی در داخل کشور داریم که توسط بخش خصوصی راه‌اندازی شده‌اند و علی‌رغم عدم حمایت دولت از آنها میلیون‌ها کاربر ایرانی را جذب کرده‌اند. کاربرانی که جذب شبکه‌های اجتماعی داخلی شده‌اند چند برابر کاربران ایرانی هستند که جذب فیس‌بوک شده اند. با وجودی که یکی از وظایف وزارت ارشاد حمایت از سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی داخلی است متأسفانه وزیر محترم ارشاد به جای حمایت از آنها هر از چند گاهی به تبلیغ فیس‌بوک می‌پردازند بطوری که رفع فیلتر این سایت به یکی از آرزوهای ایشان تبدیل شده است.دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه افزود: قیاس فیس‌بوک با ویدئو قیاسی مع‌الفارغ است، چرا که ویدئو یک ابزار است که استفاده و مدیریت آن به طور مطلق در اختیار کاربر است ولی فیس‌بوک صرفاً یک ابزار نیست، بلکه نمونه‌ای از یک ابزار است که حاوی محتوای مجرمانه فراوان می‌باشد و هدایت و مدیریت آن در اختیار دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران قرار دارد. من از قیاس وزیر محترم ارشاد  تعجب می‌کنم، آیا اگر هیأت نظارت بر مطبوعات یک روزنامه متخلف را به خاطر یکی از مطالب آن توقیف کرد، این بدان معنا است که وزارت ارشاد با پدیده روزنامه و روزنامه‌نگاری مخالف است؟ قطعاً این گونه نیست.معاون دادستان کل کشور اعلام داشت: آقای جنتی  وزیر محترم ارشاد طوری صحبت می‌کنند که گویی فیس‌بوک تنها شبکه اجتماعی جهان است، در حالی که فیس بوک یک شبکه در میان انبوهی از شبکه‌های اجتماعی است و ایشان باید بدانند که فیلتر آن به معنی مخالفت با پدیده شبکه‌های اجتماعی نیست.


1 comment: